Management Assistant (Internship)

De stage

Part-time – in Amsterdam ZO

Stichting Amsterdam Institute for Global Health and Development (AIGHD) zoekt een stagiair(e) als Management Assistant. Een mooie kans om het vak van dichtbij mee te krijgen en op een leuke leerervaring!

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het leren van:

 • Secretariële, administratieve en organisatorische ondersteunen van de directie
 • Effectief beheren van complexe agenda’s en het maken van interne en externe afspraken
 • Beheren van de e-mail van het secretariaat
 • Verzorgen van inkomende en uitgaande correspondentie
 • Ontvangen en begeleiden bezoekers

Jouw profiel

 • MBO niveau 4 bijvoorbeeld de opleiding Management Assistant BBL 3e of 4e jaar
 • Je bent 3 of 4 dagen per week beschikbaar
 • Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift
 • Goede vaardigheden in Microsoft Office
 • Stressbestendig en flexibel
 • Goede communicatievaardigheden

Wij bieden

AIGHD is erkend als leerbedrijf voor de MBO studie Management Assistant, maar staat ook open voor andere geïnteresseerden in deze stageplek. Dit is een betaalde stage, door middel van een stagevergoeding.

Ben jij op zoek naar een leuke leerzame stage? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar hrsupport@aighd.org.

About AIGHD

The Amsterdam Institute for Global Health & Development (AIGHD) is a research and education institute with a mission to address challenges in global health and development by conducting collaborative interdisciplinary research, generating insights and solutions, and educating the next generation of global health leaders.

AIGHD conducts collaborative, interdisciplinary research prioritizing infectious disease elimination, antimicrobial drug resistance, chronic care & ageing, urbanization & health, health markets, and economics of human development. It aims to educate and inspire the next generation of global health leaders at undergraduate, post-graduate and professional levels to shape a healthier and more prosperous future for all. AIGHD aspires to accelerate progress on global health objectives by sharing knowledge and insights with global agencies, governments, NGOs, and the scientific community.


No (recruitment) agencies