Management Assistant (Internship)

De stage

Part-time – in Amsterdam ZO

Stichting Amsterdam Institute for Global Health and Development (AIGHD) biedt een stageplek aan voor een Management Assistant. Een mooie kans om het vak van dichtbij mee te krijgen en een kijkje te nemen in de keuken bij het secretariaat van een gerenommeerd onderzoeksinstituut. Kortom en geweldige kans op een leuke leerervaring.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het leren van:

 • Secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning van de directie
 • Effectief beheren van complexe agenda’s en het maken van interne en externe afspraken
 • Plannen en organiseren van (bestuurs) vergaderingen, met bijbehorende documenten
 • Beheren en coördineren van de e-mail inbox van het secretariaat
 • Verslaglegging van interne vergaderingen en bewaking van follow-up
 • Plannen en opzetten van telefonische en video-vergaderingen
 • Verzorgen van inkomende en uitgaande correspondentie
 • Opstellen bezoekprogramma’s en reisschema’s
 • Ontvangen en begeleiden bezoekers, aanmelden parkeergarage
 • Overige facilitaire zaken als kantoorbestellingen plaatsen en kleine huishoudelijke taken

Jouw profiel

 • MBO niveau 4 opleiding Management Assistant BBL 3e of 4e jaar.
 • Je bent 3 of 4 dagen per week beschikbaar
 • Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift
 • Stressbestendig en flexibel
 • Goede vaardigheden in Microsoft Office (Outlook, Excel en Word)
 • Goede communicatievaardigheden en organisatiesensitief

Wij bieden

AIGHD is erkend als leerbedrijf voor de MBO studie Management Assistant. In samenwerking met de stagiair(e) maken we een stageplan en stemmen de werkzaamheden binnen de stage daarop af. Onze Management Assistant zal voor de dagelijkse begeleiding zorgen.

Ben jij op zoek naar een leuke leerzame stage? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar hrsupport@aighd.org.

About AIGHD

The Amsterdam Institute for Global Health & Development (AIGHD) is a research and education institute with a mission to address challenges in global health and development by conducting collaborative interdisciplinary research, generating insights and solutions, and educating the next generation of global health leaders.

AIGHD conducts collaborative, interdisciplinary research prioritizing infectious disease elimination, antimicrobial drug resistance, chronic care & ageing, urbanization & health, health markets, and economics of human development. It aims to educate and inspire the next generation of global health leaders at undergraduate, post-graduate and professional levels to shape a healthier and more prosperous future for all. AIGHD aspires to accelerate progress on global health objectives by sharing knowledge and insights with global agencies, governments, NGOs, and the scientific community.


No (recruitment) agencies