Vacancy: Secretaresse

Vacature
Secretaresse
Parttime (16 uur per week)

De functie
Het Amsterdam Institute for Global Health and Development (AIGHD) zoekt per direct een vrolijke collega die onze organisatie op secretarieel gebied kan ondersteunen. Wij bieden een interessante functie in secretariële ondersteuning in een internationale setting die vraagt om een flexibele, positieve en creatieve instelling.
We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om een team zo goed mogelijk te ondersteunen en het vermogen heeft om te anticiperen en vooruit te plannen en tegelijkertijd op een effectieve manier te multitasken.

Belangrijkste taken & verantwoordelijkheden
• Meerdere agenda’s bijhouden en afspraken maken
• Plannen en opzetten van (Zoom) bijeenkomsten of vergaderingen waar zowel interne als externe partijen bij betrokken zijn
• E-mails beheren, filteren, sorteren en actie ondernemen waar nodig
• Notuleren van (bestuurs)vergaderingen in zowel Nederlands als Engels en bewaken van de follow-up
• Telefoon beantwoording
• Assisteren en ondersteunen van de Management Assistent
• Fungeren als receptioniste en bezoekers ontvangen
• Andere collega’s assisteren waar nodig
• Documenten archiveren en ordenen

Wij vragen
• 2+ jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
• Uitstekende kennis van Outlook, Word, Zoom, Microsoft Teams
• Affiniteit en ervaring met (online) vergaderen en notuleren
• Een hoge mate van discretie op het gebied van vertrouwelijkheid
• Een flexibele aanpak, aandacht voor details en een ‘can do’-mentaliteit
• Woonachtig in Amsterdam of directe regio (<25km)

Wij bieden
AIGHD biedt een interessante functie binnen een moderne werkomgeving op het gebied van wereldwijde gezondheid en ontwikkeling. Salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, ligt tussen de €2000,- en €2900,- bruto per maand op fulltime basis. AIGHD hanteert een fulltime werkweek van 40 uur, 25 vakantiedagen per jaar, een aantrekkelijke collectieve pensioenregeling en een zeer uitgebreide collectieve zorgverzekering.

Als jij denkt de ideale kandidaat te zijn die wij zoeken, stuur dan een korte motivatiebrief en je CV naar HRsupport@aighd.org

Over AIGHD
The Amsterdam Institute for Global Health & Development (AIGHD) is a research and education institute with a mission to address challenges in global health and development by conducting collaborative interdisciplinary research, generating insights and solutions, and educating the next generation of global health leaders.

AIGHD conducts collaborative, interdisciplinary research prioritizing infectious disease elimination, antimicrobial drug resistance, chronic care & ageing, urbanization & health, health markets, and economics of human development. It aims to educate and inspire the next generation of global health leaders at undergraduate, post-graduate and professional levels to shape a healthier and more prosperous future for all. AIGHD aspires to accelerate progress on global health objectives by sharing knowledge and insights with global agencies, governments, NGOs, and the scientific community.

No (recruitment) agencies, please.