Vacancy: Analyst

Vacature

 

Analist
Fulltime (40 uur per week); Parttime is bespreekbaar (minimaal 32 uur per week) – in Amsterdam

Studie omschrijving

De AGEhIV studie is een prospectieve cohortstudie waarin comorbiditeiten en veroudering onderzocht worden bij zowel mensen met hiv als zonder hiv (www.agehiv.nl). Het doel van de studie is om een beter beeld te krijgen van het verouderingsproces bij goed behandelde hiv-patiënten en om het vóórkomen van een breed scala aan comorbiditeiten en complicaties in deze populatie in kaart te brengen. Om een goed beeld te kunnen vormen wordt daarom tevens een ongeveer even grote controlegroep met gelijke risicofactoren zonder hiv bij de GGD Amsterdam gevolgd, voor het merendeel bestaand uit homoseksuele mannen. De studie vindt sinds 2010 plaats op de hiv-polikliniek van het Amsterdam UMC, locatie AMC, en op de afdeling onderzoek infectieziekten van de GGD in Amsterdam.

De AGEhIV studie wordt gecoördineerd vanuit de Stichting AIGHD (Amsterdam Institute for Global Health and Development), een initiatief van het Amsterdam UMC, locatie AMC, Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Vrije Universiteit (VU). Stichting AIGHD verbindt disciplines, resources en innovatieve programma’s van academische instituten en partners met als doel toegang tot hoge kwaliteit gezondheidszorg voor de gehele maatschappij.

De functie

De afdeling Experimentele Immunologie van het AUMC is een gecombineerde research en diagnostiek afdeling. In een van onze laboratoria, het Laboratorium voor Virale Immuno Pathogenese-Clinical Monitoring (LVIP-CM) is een vacature voor een analist. Je zult samen met een team van betrokken analisten cellulair immunologische en virologische bepalingen uitvoeren aan materiaal van patiënten met en zonder hiv infectie, verkregen in het kader van de AGEhIV studie en andere cohort studies. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: isolatie en cryopreservatie van witte bloedcellen, alsook immunologische bepalingen zoals flowcytometrie en ELISA. Naast de uitvoering van de laboratoriumwerkzaamheden en de verwerking van de resultaten ben je verantwoordelijk voor de inname en uitgifte van biomateriaal uit onze cryobank.

Wij vragen

Je hebt een afgeronde MLO/HLO opleiding (medisch biologisch of klinisch chemisch) en bij voorkeur enige ervaring met bovengenoemde technieken en affiniteit met kwaliteitszorg. Beschik je bovendien over goede contactuele eigenschappen en een flexibele instelling, dan ben je onze ideale kandidaat

AIGHD biedt

Een arbeidsovereenkomst bij AIGHD voor de duur van 12 maanden, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en voldoende financiering. De standplaats zal zijn bij Amsterdam UMC, locatie AMC. Wij bieden een bruto maandsalaris zoals voor de sector gebruikelijk is en afhankelijk van opleiding en ervaring. AIGHD kent een fulltime werkweek van 40 uur, 25 vakantiedagen per jaar, reiskostenvergoeding, een aantrekkelijke pensioenregeling en een zeer uitgebreide collectieve ziektekostenverzekering.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met N. A. Kootstra: n.a.kootstra@amsterdamumc.nl.

Solliciteren kan door je CV met een begeleidende brief te sturen aan hrsupport@aighd.org onder vermelding van Analist.

Sluitingsdatum: 31 Januari 2022

About AIGHD

The Amsterdam Institute for Global Health & Development (AIGHD) is a research and education institute with a mission to address challenges in global health and development by conducting collaborative interdisciplinary research, generating insights and solutions, and educating the next generation of global health leaders.

AIGHD conducts collaborative, interdisciplinary research prioritizing infectious disease elimination, antimicrobial drug resistance, chronic care & ageing, urbanization & health, health markets, and economics of human development. It aims to educate and inspire the next generation of global health leaders at undergraduate, post-graduate and professional levels to shape a healthier and more prosperous future for all. AIGHD aspires to accelerate progress on global health objectives by sharing knowledge and insights with global agencies, governments, NGOs, and the scientific community.

 

No (recruitment) agencies please